Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szórakoztató edzés, nem "ugribugri"

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mióta felpörgött az élet.

Olyan szerencsém van, hogy szeptember elején elhelyezkedhettem egy csodálatos helyen, a Belvárosi Női Mozgásstúdióban, mint edző.

Plusz heti 2-3x dance aerobik órákat tartok. (Plusz a szerelmem, plusz a gyermekem, és a szerelmem gyerekei, a háztartás, etc, etc..)

Sok emberrel találkozom nap mint nap, és mind különböző egyéniség. Vannak fiatalok, középkorúak, idősek, és nagyon idősek. 80x éves néni úgy csinálja a köredzést, hogy öröm nézni.. Rengeteg tanultam, mind az edzőktől, akikkel együtt dolgozom, mind a vendégektől.

Viszont ami számomra fontos tanulság , amit leszűrtem az elmúlt 2,5 hónap során, hogy mindenkiben ott él a vágy, hogy összekösse a testmozgást a szórakozással.
A köredzés aerob jellegű állomásain sokszor szeretnének táncosabb jellegű gyakorlatot, amit szívesen teljesítek.
Szeretnek emberek között edzeni, mert ha más nem, beszélgetéssel próbálják meg "feldobni" az edzéseket, amit annyira azért nem szeretünk, mert már nem jó helyre irányítják a figyelmüket.
Dances óráimon a vendégek élvezik, hogy táncolva edzenek..

Voltaképpen abszolút át tudom érezni eziránti vágyukat.
Nekem kifejezetten az a célom, hogy az órák, edzések, amiket tartok, ne puszta testedzések legyenek, hanem egyben szórakoztóak is..
A lábamat úgyaúgy emelem, haladok, a karomat emelem, a csípőmet mozgatom...
Nem mellesleg, a kalóriákat közben nagyon is égetem.

Pulzusmérő órámnak köszönhetően pontosan tudom, hogy az utolsó aerobik órámon 579 kalóriát égettem el..
Ami nem is kevés, ahhoz képest, hogy egy abszolút lightos, low impact óráról beszélünk.. magyarul nincs ugrálás, egy darab sem!!!

Aki azt mondja, hogy edzeni unalmas, fájdalmas, hervasztó, stb.. az próbáljon ki egy jó kis pörgős aerobik órát, és meggondolja magát.

Szórakoztató sport rengeteg létezik! Az edzőtermi edzések nagyon hasznosak, ha izmot szeretnénk építeni, vagy alakot formálni, stb.. 
De, annak, aki azért szeretne mozogni, hogy a mindennapi életben jól érezze magát, jól teljesítsen a munkahelyén, és teste megfelelő mennyiségben és minőségben legyen átmozgatva, minek köszönhetően erősebb és egészségesebb is lesz, nekik tökéletes lehet heti 2-3 aerob jellegű mozgás, lásd aerobik.
Ha pedig az a bizonyos aerobik óra kicsit fel van turbózva, táncos jelleget kap, és ne adj Isten, koreográfiát is tartalmaz...
Akkor:

1- Mozogsz, az ízületeid, szíved, lelked egészségesebb lesz
2- Jól érzed magad, mert szuper társaságban elnevetgéltek, ha netán elvétesz egy-egy lépést- amivel endorfint, vagyis boldogság hormont termelsz..
3- Az agyadat, koncentrációdat, tanulási képességedet is fejleszted, miközben megtanulod a különböző lépéseket összekötni

Az aerobik nem egyenlő az "ugrabugrálással", hanem egy nagyon hasznos testmozgás, szórakozás közbeni formálódás, zsírégetés!!!

Egy szó mint száz: 

Gyertek aerobikozni :D

a_tancban_nincsenek_szabalyok_ha_igazan_erzed_a_zenet_nem_csinalhatod_rosszul.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nincstobbkifogasmozognikell.blog.hu/api/trackback/id/tr8816758040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nincs több kifogás, mozogni kell!!!

Friss topikok

süti beállítások módosítása